Monday, January 4, 2010

updet...

lame aku x updet blog...suke ati aku laa..blog aku kan..hahaha..
aku tau ramai yg tertanye2 status aku skang neh..hahaha..
ilek2..da msuk keje nnti bru aku gtau..huhu..skang ni aku share ngan org2 terdekat ngan member2 baik aku jer..sape suh x jd member baik aku dulu..

skang nih aku raser saham aku da naik..hahahaha...nk letak status kat gtalk or faceboook kene pikir byk2 kali..lau x ramai la duk komen2 n tanyer..sampai aku letak "alhamdulillah" kat gtalk pon org tanyer "da dapat keje ker"..huhu..nk bersyukur sikit pon tabley ker???

like i said..just wait n see k..

n by the way..Happy new year to all..Goodbye 2009 n welcome 2010...byk kenangan manis dan pahit sepanjang 2009...kisah pahit tuh aku tanak story..only my family n few people know...n my 2009 end up dgn gumbiranya..alhamdulillah..before grad aku dapat masuk EDX..ramai yg tanak masuk EDX sbb bz giler..tp aku nk sgt masuk edx sbb value dier tinggi..n i won silver medal..n sv aku sgt happy ngan fyp aku..n he wants to publish it..dier mintak aku tolong wat skalik..tp aku x wat pape ag neh..hoho..n aku juge dapat interview slumberger sampai 4th stage..stu kejayaan yg amat membanggakan utk aku yg result 2nd class jer..like payeh said "aku telah membanggakan org2 second class"...huhu..n aku dapat wakil Malaysia ke Asian Pacific Scouts Youth Forum..ramai yg slalu mentertawakan aku sbb da tue2 pon masih berpengakap..lihat lah duniaa..aku da wakil Malaysia tau dalam pengakap..n byk bende yg aku blaja troughh scouting..thats make me bettr than u guys..n i will never stop scouting..

hmm..tuh je la kot..babai..nti updet lg yerrr

3 comments:

Anwar Samad said...

pergghhh padill.. memang power... nih kene blanjo man tomyam nih.. tak pon blanjo nasik ayam mati.. jangan lupooo~

kemashady said...

wah...ttg scout 2 aku kagum kot..
aku dlu smpai form 3 jela..
pasti da mls..

ida said...

i like~~