Friday, March 20, 2009

mimpi di tgh hari..

arini aku bgn awal..tade la awal sgt..huhu
so dalam kul 12 lebih aku cam ngantuk2..
so aku pon tdo r jap..(2 jam tuh kejap je kan??)
n i had a dream..
this is the dream.....

aku msg n kol kawan2 aku...
anep,bun,dja,dan,along,ajie,malik,naza,haziq...

asking them a question:

"weyh..nk picnic kat tepi tasek x wiken ni..sambail mancing n men layang2??aku tanak jawapan "ok kot".."tgk r nanti".."insyaallah"...aku tanak dengar jawapan yg x pasti mcm tuh...it is YES or NO only!!kalau nk aku nk masak nasik goreng ngan bubur pisan nnti.."

lebih kurang mcm tu la ayat aku dalam mimpi..hehe..by the way..aku expert masak nasik goreng..x caye??tanye osmet..

sambung balik cite pasal mimpi..

ptg tuh kitorang pon g la picnic..dalam mimpi aku nampak anep, bun ngan dan mancing..
aku ngan dja lak mesti la tgh mkn2..huhu..atas tikar kat tgh padang sebelah tasek tuh...
n mcm bese derang kan slalu siram rumput UTP ptg2..part yg paling best lam mimpi aku ni...bile tibe2 jer ikmalmuncul lam mimpi..amek sprinkler tuh siram kat aku..aku pom amik sprinkler lain simbah kat anep n yg lain..kalau aku ngan anep tau2 je la cmner kecohnyer maser tuh...

aku boleh bayangkan how fun it is if it happen...tp tuh sume mimpi...mimpi boleh jd kenyataan ker??atau hanye sekadar mainan tidur??hmmm..i wish my dream come true~~

3 comments:

sakilah said...

owh otai,
sesungguh nyer bru kenal otai ni!!
ha3..lembut org nyer..sopan santun pekertinyer..bile memasak, harum bau nyer..ehem3..

OTAI!!!!
NASI GORENG satu!Kurang pedas taw!!!!
ha ha ha ha ha ha

Anonymous said...

Rajin u menulis kan...sblm2 ni i dok baca je. ari ni je post this comment.. fwen with me YM : pirate_masterr

ikmal said...

pergh..akhirnye..ade gak ak dlm blog ko ni...igtkn x wujud ak di hati mu...cewahhhh...jom ah realisasikn mimpi ko tuh...cam bes je ak nk siram2 ko ni...huahuahua